The Gathering

forum
It is currently 20 Aug 2019, 02:51

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
PostPosted: 08 Aug 2007, 13:04 
Offline
moderator
moderator
User avatar

Joined: 11 Oct 2001, 01:00
Posts: 1065
Location: the Netherlands
How much time does it take before a page of the forum (main index / view forum / view posts) is displayed at your screen?
What are your experiences today?
There might be some variation, so a specification is better than an average time to load a page.

For example:
0-5 seconds = 10%
5-10 seconds = 30%
10-30 seconds = 30%
> 30 seconds = 20%
error* = 10%

* internal server error, no connection, time out

_________________
Image
Cycling Colours, a The Gathering fansite http://www.cyclingcolours.nl
news, live photo's, setlists, cd-reviews, interviews, links


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 08 Aug 2007, 13:15 
Offline
Always
Always
User avatar

Joined: 15 Dec 2002, 22:06
Posts: 6465
Location: Lyon, France
from 0 to 5 seconds to login

from 20 to 30 for surfing from page to page.
from 5 to 10 seconds to edit
and about 15 seconds to submit a posting message.

some error messages from time to time.

but it is the worse cause sometimes it's much faster... between 0 to 5 seconds to do anything.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 08 Aug 2007, 13:39 
Offline
Always
Always
User avatar

Joined: 09 Aug 2002, 12:08
Posts: 29676
Location: Tokos Fun Park
Many errors today. I wait for about a minute to load pages,but get errors in a minute then refresh again the same,and in the trird try after 3 mins let's say the pages open.
The same when posting message etc etc.

_________________
you own me...

Image
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 08 Aug 2007, 16:22 
Offline
King for a day
King for a day
User avatar

Joined: 04 Dec 2002, 07:04
Posts: 903
Location: Chile
More than 30 sec. for the index page.
About 20 sec. to post this response.

:(

PS: This is my first post in the new forum.

_________________
O² is alright.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 08 Aug 2007, 16:36 
Offline
King for a day
King for a day
User avatar

Joined: 04 Dec 2002, 07:04
Posts: 903
Location: Chile
Just to inform.

Quote:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Can't connect to MySQL server on 'mysqlbb.cyclingcolours.com' (4) [2003]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

_________________
O² is alright.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 08 Aug 2007, 17:00 
Offline
King for a day
King for a day
User avatar

Joined: 11 Oct 2001, 01:00
Posts: 1817
Location: Stockholm, Viking land, watching the stars * * * * * * * * * * *
Today:
It took 42 secs to open the window for making this post.
Smts it takes up to a minute to open a post, smts just 1-2 secs.
And also some General SQL Error messages from time to time.
It is really a lot of variations, totally unpredictable.
I would say:
0-5 secs: 10%
5-10 secs: 10%
10-30 secs: 20%
> 30 secs: 50%
error: 10%

CHEERS!

_________________
Age is not a matter of skin, it's a matter of attitude...


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 09 Aug 2007, 01:50 
Offline
moderator
moderator
User avatar

Joined: 12 Oct 2001, 01:00
Posts: 6683
Location: Deventer!!! [NL]
Well regarding it's 3.00 am in Europe, I find the forum much much faster that during day time ;)
that's some good luck to our fellow Americans, Mexicans & Canadians hu :)

I hope we cna have that speed during daylight!!

_________________
Maybe i'm paranoid, yeah that's my problem
You almost have to be when you look like me


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 09 Aug 2007, 05:57 
Offline
moderator
moderator
User avatar

Joined: 11 Oct 2001, 01:00
Posts: 783
Location: Paris - France
Everything seems fine at this time (3s to have the posting page, 2 for the preview)

Other time I sometimes get error 500 or the same mysql error than roNdrigo

_________________
Image Image Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 09 Aug 2007, 21:31 
Offline
moderator
moderator
User avatar

Joined: 11 Oct 2001, 01:00
Posts: 783
Location: Paris - France
Maybe this can help you in the search of the truth:
Image

It's taken 37,204s to display the index page since I've asked it.
BUT only 1.29s to download the stuffs.
So where are the 36 firsts seconds ?

And what's cron.php ?

_________________
Image Image Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 10 Aug 2007, 16:49 
Offline
King for a day
King for a day

Joined: 29 Oct 2001, 01:00
Posts: 536
Location: Berlin
Perhaps, we are all at the blaqcklist of the holy NSA and they collect everything
about us:
so please post more YEAH!!! Living in the USA and we love all Bushes or other shit like this...

back to the question

40% works fine for me
60% I have to wait to long (nothing happens) and canceled action or I got error500 or database errors.

I'm using Opera 9.22
The progress of loading the next page or to do action stops before an error occurred every time between 64% and 68% or for 0%, mostly 68%, or I have to wait a very long time (over 20 sec) until the progess finished to the end.
It occurres also, if here are only p.e. 3 visitors (inluding guests).


WTH is wrong? I have no idea, "because" I use the same phpBB-Forum...


Greetz
Holger

PS: Hopefully the phpBB-team can find the error(s)!


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 10 Aug 2007, 23:15 
Offline
King for a day
King for a day
User avatar

Joined: 24 May 2005, 02:08
Posts: 1021
Location: 15 feet below sealevel (= Nieuw fucking Vennep)
As with the others, loading and responding times vary a lot.
Mostly it is very slow though with random peeks of speed...
I would say
0-5 secs: 10%
5-10 secs: 5%
10-30 secs: 15%
>30 secs: 65%
error: every now and then if I wait long enough but I rarely do that...

It has been like this for months already and I really think something should be done about it already! It is getting more and moe painfull to visit this place and I don't like that...

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 10 Aug 2007, 23:22 
Offline
King for a day
King for a day
User avatar

Joined: 24 May 2005, 02:08
Posts: 1021
Location: 15 feet below sealevel (= Nieuw fucking Vennep)
To illustrate my point:

getting to this topic: after clicking the link a couple of times and cancelling the action as not to get an error message, it finally came up. Total time >30 secs
getting to the reply screen: 2 secs
posting the reply: 2 secs
getting to the faq section by clicking on the link on the top of the page: 20 secs
getting back to this topic: 15 secs
getting this reply screen: 15 seconds
posting this reply: I wonder... (was only 2 seconds actually)

Now I need to find out how to update my signature and still leave the pic in because it says I can't if I try... and the faq has no usefull information on that.

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group