Jason wrote:
Ola kala, alla Shape Of Despair xwris Pasi Koskinen, tou opoiou h ex (edw kai posa xronia) gynaika synexizei na apokaleitai Koskinen
Η μαλακία είναι ότι επρόκειτο για εορταστικό λάιβ και θα μπορούσε άνετα σε αυτό το πλαίσιο να εμφανιστεί και ο τεράστιος Pasi στη σκηνή, αλλά δυστυχώς δεν συνέβη. Αντ' αυτού, έσκασε μύτη προς το τέλος ο Otso Mäensivu, ο αρχικός τους τραγουδιστής.
Jason wrote:
KingJP wrote:
Είχα να τους δω 19 χρόνια
apo to Sporting e?

mlk ti thymomaste twra.... grafw onomata (px Sporting) pou exw aiwnes na pliktrologisw, ap'otan grafame edw vasika, san na min perase mia mera

. Piga na kanw kai 2o post sti seira fasi chat se kinito, alla thymithika oti kaname kai edit sta post kai ta sygxwneuame
Δεν έχω τα εισιτήρια εδώ μπροστά μου αυτή τη στιγμή, αλλά νομίζω πως είχα δει τους Candlemass δύο φορές το 2005. Αρχικά ήταν το καλοκαίρι στο Rockwave του 2005, με Accept και Slayer ως headliners. Προφανώς καθόλου ταιριαστό περιβάλλον για αυτό το συγκρότημα, όπως και για τα περισσότερα, μεταξύ μας - δεν νομίζω ότι ξαναπήγα σε φεστιβάλ έκτοτε. Και η δεύτερη φορά ήταν τον Δεκέμβριο τού ίδιου έτους στην Υδρόγειο στη Θεσσαλονίκη, όπου γενικά ήταν πολύ καλοί, παρά το γεγονός ότι 1) o Messiah είχε χάσει τη φωνή του λόγω ίωσης ή κάτι τέτοιο και 2) το άλλο συγκρότημα ήταν οι λατρεμένοι αλλά εν προκειμένω ομολογουμένως παράταιροι Destruction.