Oczywiście na początek witam wszystkich!! Tak się akurat stało, że dopiero kilka dni temu dowiedziałem się, że na Forum tego zespołu istnieje także dział dla polskich fanów.

SUPER!!! Ja także się cieszę, że pomyśleli również o fanach z Polski.

Postanowiłem od razu zarejestrować się na tym Forum, ponieważ jestem wielkim fanem tego zespołu.

The Gathering jest moją ulubioną kapelą rockową.

Uważam, że jest to niezwykle rewelacyjny zespół z naprawdę rewelacyjną wokalistką.

Moim zdaniem jest to wielka mistrzyni.

Uwielbiam jej przepiękny, cudowny głos.

Kocham słuchać Anneke!!! Bardzo lubię ich każdą płytę, ale najbardziej lubię The Gathering z czasów, kiedy grali muzykę na kształt gotyckiego doom metalu.

Mam ich całą dyskografię, łącznie z płytami koncertowymi, singlami, a także dwoma płytami DVD.

Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze obecność na koncercie tej holenderskiej formacji, ale mam nadzieję, że kiedyś to się zmieni. Poza tym zauważyłem na tym Forum parę znajomych, których znam z Forów innych kapel rockowych, między innymi z Forum grupy Delight, na którym to udzielam się najczęściej. Dowiedziałem się, że 8 marca Anneke obchodziła swoje urodziny, dlatego z tej okazji składam jej spóźnione, ale bardzo szczere, najlepsze i najserdeczniejsze życzenia urodzinowe.

Na zakończenie gorąco pozdrawiam zespół The Gathering i wszystkich jego fanów.